over ons

over ons – SH insulation

We zijn een flexibele organisatie waar de lijnen van de aanvraag tot uitvoering én oplevering kort zijn. Door de combinatie van kennis, kwaliteit en flexibiliteit ontnemen wij uw zorg over het isolatieproject, zodat u zich volledig kunt richten op uw eigen werkzaamheden.

Wij luisteren eerst naar uw wensen en behoeften en ervaringen . Vervolgens delen wij graag onze uitgebreide expertise met u op het gebied van brandwering en isolatie. Samen komen we tot een kwalitatieve oplossing op maat, die voldoet aan al uw wensen op het gebied van comfort, veiligheid, duurzaamheid én kostenreductie.

We houden ons voornamelijk bezig met het isoleren van installaties in de utiliteitsbouw, maar we verrichten ook werkzaamheden voor opdrachtgevers in de lichte industrie, petrochemie, voedingsindustrie, tuinbouw, scheepsbouw en offshore in binnen- en buitenland: voor al deze sectoren leveren wij technische oplossingen op maat . Ons werkgebied is voornamelijk Nederland, maar ook worden er projecten in het buitenland uitgevoerd.

We nemen de complete verantwoordelijkheid van het isolatieproject op ons en ‘ontzorgen’ de opdrachtgever in zijn geheel. Daarom hebben wij een grote tevreden klantenkring met zowel grote als kleine opdrachtgevers.

Wees gerust vrij om eens contact met ons op te nemen om kennis te maken of om een vrijblijvende offerte aan te vragen.